Bestelinformatie


 

Home > Bestelinformatie

Bestelinformatie


-Levertijd: Voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd
-Bezorgkosten: € 5,90 
-Gratis verzonden vanaf € 60,-
-Betalen: Ideal of bankoverschijving

Retouren
Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na levering of melding van retour. Wens je de bestelling te annuleren binnen de bedenktijd van 14 dagen, dan kun je de bestelling terug sturen naar Eco-Logisch. Retouren dienen zo mogelijk te worden voorzien van een retourformulier. Dit zorgt voor een snelle verwerking van je retourzending. 

Klik hier om het retourformulier te downloaden 


Retouradres
ECO-LOGISCH
Antwoordnummer 45568
1040 WD Amsterdam

In het geval van een annulering van een bestelling, worden er kosten in rekening gebracht voor het gebruik van het antwoordnummer. Zie ook het retourformulier. Het is ook mogelijk het artikel terug sturen naar onderstaande adres. Gelieve dit adres ook te gebruiken wanneer de retourzending door de brievenbus past. 

ECO-LOGISCH
Zeebergweg 10
1051 DE Amsterdam

Bekijk hier de dichtsbijzijnde PostNL punten bij jou in de buurt: Locatiewijzer PostNL

Retouren buiten de zichttermijn
Bij onnodig beschadigde producten of producten die langer dan 14 dagen in je bezit zijn, gelieve eerst telefonisch contact op te nemen. Bij onnodige beschadiging aan de producten en of verpakkingen zullen kosten in mindering gebracht worden. Bij akkoord voor terugbetaling wordt het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten van de heenzending 'zo snel mogelijk' en uiterlijk binnen 14 dagen terug gestort op je rekening. 

Deze termijn start op het moment dat je het artikel retour stuurt, of aangeeft retour te gaan sturen. Deze termijn start niet op het moment dat wij de retourzending ontvangen hebben. Na de melding van herroeping heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen. Indien wij de retourzending niet binnen 14 dagen ontvangen hebben, wachten we met de terugbetaling totdat wij het artikel ontvangen hebben, of totdat je aan kan tonen dat het retour gezonden is.

De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. 
 

In 1 á 2 werkdagen in huis
Gratis verzending (v.a. €60)
Gratis retourneren

Toch nog een vraag?
Bel onze klantenservice
020-6823707
(werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur)
De Qurrent Energiewinkel wordt verzorgd door Eco-logisch. Zij zorgen voor de afhandeling van de bestelling en de klantenservice.