Home > Besparen op gas > Jaga Tempo wandconvector - diverse maten
Jaga Tempo wandconvector - diverse maten

Jaga Tempo wandconvector - diverse maten

Artikelnummer: TEMW.030.180.15

Verkozen tot zuinigste convector door hoogste afgifterendement bij lage én hoge watertemperatuur. Snel op temperatuur, snel een comfortabel warm huis.
Meer product informatie

€ 496,83
In voorraad
Veilig online betalen
Levertijd 1 á 2 werkdagen
Wat is de Jaga Tempo Low H2O?
De Jaga heet niet voor niets low H20. Hij heeft 90% minder water nodig dan reguliere radiatoren. Omdat er nu veel minder water verwarmt hoeft te worden, warmt het sneller op en koelt het ook weer sneller af als je dat zou willen. De Jaga is dus veel sneller op temperatuur.

De Jaga is een convector met de uitstraling van een radiator. Een convector zuigt lucht van beneden aan, verwarmt het en stuurt het via de bovenkant de kamer in. Daardoor verdeelt het de warmte over een ruimte goed. Maar omdat de warme lucht dus omhoog wordt gestuurd, is een convector niet handig in een hoge ruimte omdat de warmte dan lekker boven blijft hangen en jij koude voeten hebt, goed om te weten. Een convector is ook lekker licht en gemaakt van diverse materialen voor een betere werking van warmteafgifte.

Twin power
De Jaga heeft een enkele of een dubbele verwarmingsbuis. De dubbele variant heet de Twin power. De Twin power heeft veel meer vermogen dan de enkele variant, zonder dat de Jaga zelf groter uitloopt.

Mogelijkheid radiatorventilatoren (DBE) toe te voegen
De Jaga Tempo 21 is ook aan te vullen met een DBE-unit set. Dit zijn ventilatoren die je eenvoudig op het verwarmingselement monteert. De ventilatoren blazen de warmte direct goed de kamer in. Daarmee realiseer je twee tot drie keer zoveel warmteafgifte. Je hebt dan wel een stopcontact/aanvoer nodig met 12V om de ventilatoren aan te kunnen sluiten. De ventilatoren zie je verder niet, ze zijn netjes afgewerkt.

Benodigde ruimte
De Jaga Tempo heeft ongeveer 12 cm ruimte onder zich nodig om genoeg koude lucht uit de ruimte te onttrekken. Mocht je hem onder de vensterbank willen, dan dien je minimaal 10 cm boven de Jaga over te houden zodat de warme lucht goed de kamer in kan stromen. De Jaga’s verschillen onderling ook in hoogte en lengte. Kijk daarom goed welke het beste bij jou past.

Verschillende types: welke heb ik nodig?
Volg het stappenplan hieronder om te bepalen welk type je nodig hebt:. Van elk type zijn vervolgens meerdere maten beschikbaar. Niet alle maten en types zijn via de inkoopactie te verkrijgen. 

Jaga radiatoren - Low H2o - brochure - winnaar - informatie.pdf
Tempo.pdf

Productspecificaties:
  • Afmetingen type 15: 40 x 120 of 30 x 180 cm
  • Afmetingen type 16: 40 x 140 of 50 x 100 cm
  • Afmetingen type 21: 90 x 80 cm
  • Afgifte in Watt bij 75 graden aanvoer: 2446W
  • Twin convector aanwezig: alleen bij type 21
  • Ventilator aanwezig: nee
  • 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid
  • 30 jaar garantie op de H2O wisselaar
  • Uitgeroepen tot zuinigste convector
  • Lekker snel op temperatuur
Anderen bekeken ook deze producten

In 1 á 2 werkdagen in huis
Gratis verzending (v.a. €60)
Gratis retourneren

Toch nog een vraag?
Bel onze klantenservice
020-6823707
(werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur)
De Qurrent Energiewinkel wordt verzorgd door Eco-logisch. Zij zorgen voor de afhandeling van de bestelling en de klantenservice.