Home > Verzorging > Massage Sojawaskaars
Massage Sojawaskaars

Massage Sojawaskaars

Artikelnummer: 8858922510938

Een sierlijk keramisch bootje, ideaal om de gesmolten was uit te gieten. Goed voor drie volledige lichaamsmassages
Meer product informatie

€ 15,21 € 16,90
Korting: 10%
In voorraad
Veilig online betalen
Levertijd 1 á 2 werkdagen
Een sierlijk keramisch bootje, ideaal om de gesmolten was uit te gieten. Er is genoeg voor drie volledige lichaamsmassages.

Sojawas kaarsen smelten bij een temperatuur van ongeveer 40 graden Celsius wat zorgt voor een heerlijke beleving. Nadat de was van de BsaB Massage kaars is gesmolten, kan de was worden gebruikt als een ontspannende massageolie. Het mengsel van essentiële oliën en vitamine E vormt de juiste mix voor je huid en wordt direct in de huid opgenomen. De was is gemakkelijk afwasbaar met lauw water.

De kaars is in 4 verschillende geuren te koop :
  • Himalayan Spices (huidige)
  • Deep Summer
  • Silence
  • Velvet
100% NATUURLIJK
Voor het vervaardigen van alle BsaB producten worden uitsluitend de beste natuurlijke materialen gebruikt. Puur betekent 100%. Wist je dat een kaars "soja" op het label mag hebben als het 25% sojawas bevat? Alle BsaB kaarsen worden gemaakt van 100% zuivere sojawas of 100% pure bijenwas, zonder katoenzaadolie of synthetische toevoegingen. Wij creëren uitzonderlijk hoge kwaliteitsproducten die beginnen en eindigen met de beste ingrediënten.
 
Anderen bekeken ook deze producten

In 1 á 2 werkdagen in huis
Gratis verzending (v.a. €60)
Gratis retourneren

Toch nog een vraag?
Bel onze klantenservice
020-6823707
(werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur)
De Qurrent Energiewinkel wordt verzorgd door Eco-logisch. Zij zorgen voor de afhandeling van de bestelling en de klantenservice.