Home > Besparen op stroom > Standby killer stekkerdoos 7 + 1 ingangen
Standby killer stekkerdoos 7 + 1 ingangen

Standby killer stekkerdoos 7 + 1 ingangen

Artikelnummer: 4007123611867

Automatisch een groep elektrische apparaten uitzetten nadat het elektrische hoofdapparaat is uitgezet. Ook wel bekend onder de naam master-slave stekkerdoos.
Meer product informatie

€ 32,99 € 36,65
Korting: 10%
In voorraad
Veilig online betalen
Levertijd 1 á 2 werkdagen
De stekkerdoos heeft één rode stekkeringang en zeven zwarte stekkeringangen. Als het elektrische apparaat van de rode stekkeringang uit wordt gezet, gaan automatisch alle apparaten uit die ook zijn aangesloten op deze stekkerdoos. Ideaal als u een apparaat met veel randapparatuur heeft, zoals een computer met aangesloten printer en bureaulamp. Dit systeem staat ook bekend onder de naam master-slave stekkerdoos.

U hoeft dus nooit meer alle apparaten los uit te schakelen. Door met één handomdraai alle aangesloten apparatuur uit te schakelen, bespaart u veel onnodig energiegebruik. Ook kunt u de stekkerdoos en snoeren volledig uit zicht leggen. U hoeft namelijk niet bij de stekkerdoos te komen om aangesloten elektrische apparaten uit te schakelen. De stekkerdoos beveiligt de apparatuur tegen overspanning tot 19 500A, wat kan ontstaan bij (indirecte) blikseminslag.

Voorbeeld: de computer is aangesloten in het rode stekkergat en de printer en bureaulamp in de overige gaten. Zodra de computer wordt afgesloten, worden ook de printer en bureaulamp volledig uitgeschakeld.
  • Instelbare drempel voor wanneer de 'slaves' uitgeschakeld moeten worden (ca. 8 tot 80 W)
  • Indicator voor overspanningsbeveiliging
  • Verlichte 2-polige aan/uit-veiligheidsschakelaar.
  • Kindveilige stopcontacten in een praktische 45 ° opstelling.
  • Totaal uitgangsvermogen van 16 A/3500 W.
  • Extra lange kabel van 3 meter.
Anderen bekeken ook deze producten

In 1 á 2 werkdagen in huis
Gratis verzending (v.a. €60)
Gratis retourneren

Toch nog een vraag?
Bel onze klantenservice
020-6823707
(werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur)
De Qurrent Energiewinkel wordt verzorgd door Eco-logisch. Zij zorgen voor de afhandeling van de bestelling en de klantenservice.