Home > H2O power - Radio op waterkracht
H2O power - Radio op waterkracht

H2O power - Radio op waterkracht

Artikelnummer: 8717853702228

De H2O Water Pressure Power Radio is de eerste door water aangedreven radio in de wereld. Sluit hem aan op je doucheslang en je hoeft de top2000 of het nieuws niet te missen
Meer product informatie

€ 44,96 € 49,95
Korting: 10%
In voorraad
Veilig online betalen
Levertijd 1 á 2 werkdagen
H2O introduceert de eerste waterradio ter wereld! Deze elegante radio kun je direct op de douchekraan monteren. Als je daarna de kraan opendraait, vloeit het water eerst door het apparaat en activeert een kleine geïntegreerde turbine die energie levert aan de radio. Het radiootje heeft een goed geluid en prima ontvangst.     

Nu kun je in de douche naar muziek, nieuws en voetbal luisteren. Heerlijk toch als de Top2000 is begonnen en je staat te springen om jouw nummer te kunnen horen. En dat met hetzelfde water waarmee jij je doucht. Twee vliegen in één klap. Natuurlijk schakelt de radio zich niet meteen uit als je de kraan dichtdraait. De gepatenteerde turbine laadt zichzelf op met behulp van waterenergie en de radio speelt rustig verder, totdat je hem uit zet met de uitknop. Je hoeft dus niet verder te douchen totdat de laatste noten van jouw lievelingsnummer zijn gespeeld of het laatste doelpunt is gevallen. Nog een handigheidje: de radio onthoudt de zender die jij het laatst hebt beluisterd en is na het uitzetten direct startklaar voor zijn volgende optreden in de douche.

Hij is eenvoudig door iedereen te installeren. Past in iedere normaal onderhouden douche.
productblad_waterradio1.pdf

Anderen bekeken ook deze producten

In 1 á 2 werkdagen in huis
Gratis verzending (v.a. €60)
Gratis retourneren

Toch nog een vraag?
Bel onze klantenservice
020-6823707
(werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur)
De Qurrent Energiewinkel wordt verzorgd door Eco-logisch. Zij zorgen voor de afhandeling van de bestelling en de klantenservice.