Home > Besparen op water > Hydrao - besparende douchekop met App
Hydrao - besparende douchekop met App

Hydrao - besparende douchekop met App

Artikelnummer: 3760264130017

De Hydrao bespaart water door je gedrag aan te passen. De kleur van de douche verandert naarmate je meer liters water gebruikt. Via de app is je watergebruik bij te houden!
Meer product informatie

€ 89,95
In voorraad
Veilig online betalen
Levertijd 1 á 2 werkdagen
Water besparen wordt een kleuren spel!
Het verminderen van je waterverbruik op een leuke, educatieve en milieuvriendelijke manier kan met de HYDRAO. Dankzij een geïntegreerd LED-systeem in de slimme douchekop, wordt de waternevel verlicht met verschillende kleuren, afhankelijk de hoeveelheid water. Hiermee kan je in real-time je waterverbruik en de energie die nodig is om het te verwarmen zien!
  • Groen 10 liter
  • Blauw 20 liter
  • Paars 30 liter
  • Rood 40 liter
  • Knipperend rood bij meer dan 40 liter. Dat is niet heel best!

Bovenstaande is de standaard instelling. Met de Hydrao app kun je deze wijzigen. Ook alle kleuren uitzetten is een optie. 

Inzicht via de speciale app
Met de Hydrao app kun je het waterverbuik bijhouden en vergelijken met het verleden of het gemiddelde verbruik. Daarnaast kun je bijvoorbeeld de kleureninstellen bij de verschillende hoeveelheden water. De Hydrao kan 200 douchebeurten oplaan in de kop zelf. Vervolgens kun je deze uploaden naar je telefoon door de telefoon binnen een paar meter van de douchekop te houden. Deze app is beschikbaar voor android en IOS (bluetooth 4.0 noodzakelijk)

Let op! 
Om te goed te werken, heeft de Hydrao een minimale waterdruk nodig van 1,2 bar. Dit kun je eenvoudig nagaan met je oude douchekop: Hou de oude douchekop op zijn kop en zet de kraan volledig open. Komt de straal 60cm hoog, dan is de druk voldoende voor de Hydrao om te werken. De Hydrao zelf verbruikt 9L per minute bij gebruik van de meegeleverde waterbespaarder. Zonder is het 11L per minuut. 

 
Korte handleinding (engels).pdf

Anderen bekeken ook deze producten

In 1 á 2 werkdagen in huis
Gratis verzending (v.a. €60)
Gratis retourneren

Toch nog een vraag?
Bel onze klantenservice
020-6823707
(werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur)
De Qurrent Energiewinkel wordt verzorgd door Eco-logisch. Zij zorgen voor de afhandeling van de bestelling en de klantenservice.